Skip to main content.
Alla boenden i Napa, California, USA
1 rum, 2 vuxna

Cedar Gables Inn

3,5-stjärnigt3,5 stjärnor
486 Coombs Street, Napa, CA, 94559-3343, USA

3,5-stjärnigt boende på bekvämt avstånd från Oxbow Public Market
  • Gratis wi-fi och gratis parkering
  • Samla nätterDu kan samla Hotels.com™ Rewards-nätter här
Fantastiskt8,8
Läget
Väldigt bra läge
Frukosten
God frukost
Stämning
Toppenstämning
Rum
Underbart rum
124Se alla 124 Hotels.com recensioner
Av 395 recensioner

Resenärers betyg i TripAdvisor

Cedar Gables Inn

från 1 418 SEK
  • Lyxrum - 1 kingsize-säng
  • Rum - 1 kingsize-säng
  • Rum - 1 kingsize-säng
  • Rum - 1 kingsize-säng
  • Rum - 1 kingsize-säng
  • Rum - 1 kingsize-säng
  • Rum - 1 kingsize-säng
  • Rum - 1 queensize-säng
  • Rum - 1 queensize-säng

I närheten av Cedar Gables Inn

Landmärken

  • Oxbow Public Market i närheten
  • Napa Valley vintåg i närheten
  • Uptown Theater i närheten
  • Riverbend Plaza i närheten
  • Quent Cordair Fine Art Gallery i närheten
  • JaM Cellars i närheten
  • Downtown Napa Association i närheten
  • Napa Opera House i närheten

Ta dig runt

  • Napa, CA (APC-Napa Valley) - 8,5 km
  • Novato, Kalifornien (NOT-Gnoss Field) - 29,3 km
  • Concord, CA (CCR-Buchanan Field) - 39,8 km
  • San Francisco, CA (SFO-San Francisco Intl.) - 75,9 km
  • Avgiftsfri parkering

Översikt

Bra att veta

Storlek

  • 9 rum
  • Består av 3 våningar

In- och utcheckning

  • Tid för incheckning 15:00-18:00
  • Utcheckningstiden är 11:00
Om du planerar att ankomma efter 18:00 ska du kontakta hotellet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen. Gäster som anländer efter 18.00 ombeds ringa Cedar Gables Inn och meddela förväntad ankomsttid i förväg (senast klockan 20.30) för att garantera sin bokning.

Krävs vid incheckning

  • Kreditkorts- eller kontantbetalning av handpenning krävs

  • Statligt utfärdat id-kort med foto krävs

Resa med andra

Barn

  • Barn (12 år eller yngre) ej tillåtna

  • Inga spjälsängar (barnsängar)

Djur

  • Djur ej tillåtna (undantaget servicedjur)

Internet

  • Gratis wi-fi i allmänna utrymmen

  • Gratis wi-fi på rummen

Transport

Parkering

  • Gratis parkering

Övrigt

  • Rökfri fastighet
* Se det finstilta för mer information och extra kostnader

På boendet

Mat och dryck
  • Kostnadsfri komplett frukost
Saker att göra
  • Golf i närheten
Tjänster
  • Conciergetjänster
Bekvämligheter
  • Byggnadsår 1892
  • Trädgård
Talade språk
  • Engelska
  • Tyska

På rummet

Känn dig som hemma
  • Luftkonditionering
  • Badrockar
  • Strykjärn/strykbräda
Sov gott
  • Premiumsängkläder
Fräscha till dig
  • Designer-toalettartiklar
  • Hårtork
Underhållning
  • 40-tums platt-tv
  • Tv med premium-kanaler
Håll dig uppkopplad
  • Gratis wi-fi
Mat och dryck
  • Gratis vatten på flaska
Mer
  • Daglig städning
  • Värdeförvaringsskåp på rummet (laptopanpassat)

Det finstilta för Cedar Gables Inn

Kallas även

  • Cedar Gables
  • Cedar Gables Inn
  • Cedar Gables Inn Napa
  • Cedar Gables Napa
  • Cedar Gables Hotel Napa
  • Cedar Gables Inn Napa, Napa Valley, CA
  • Cedar Gables Inn Napa Valley CA

Villkor

Oljud utanför kan höras in på rummen.

Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna.

Vi har inkluderat alla avgifter som boendet har uppgett. Avgifter kan dock variera beroende på till exempel vistelsens längd eller typ av enhet.

Känns det inte helt rätt?

Fortsätt söka på Napa

Senaste recensioner

Fantastiskt 8,8 Av 124 recensioner

Cedar Gables Inn
Enastående10,0
Familjärt och bra B&B
Familjärt och mycket trevligt med originella rum i en gammal byggnad med anor och dess förutsättningar. Vårt rum var stort med badrum inkl bubbelbadkar och dusch. Bra frukost. Läget är centralt i Napa med gångavstånd till restauranger. Bra utgångsläge om man vill utforska Napa Valley. Rekommenderas för John och Marias mycket trevliga omhändertagande! Vi hade en toppenvistelse!
Mikael, seRomantisk resa
Cedar Gables Inn
Mycket bra8,0
Nice B&B with good access to downtown Napa
Quaint B&B with a lot of character. Has had some updates but rooms still have antiques that would be much different than a chain hotel. Liked the small number of guest and cozy atmosphere. Unique breakfast cooked every morning and eaten with other guests. Would stay there again. Only issue was it took a very long time for the water to heat up for showers.
Trisha, usFamiljeresa
Cedar Gables Inn
Dåligt2,0
Avoid at all costs! Rude owner/property needs work
I was really looking forward to staying at Cedar Gables, but unfortunately our experience fell very fall short of our expectations. The hotel owner is the rudest person we have ever encountered working in hospitality, and you have to deal with him quite a bit considering that it’s a small b&b. Our shower was broken, so they gave us a key to shower in another room because they do not have the staff on hand to fix anything. What they failed to tell us is that the room they gave us a key to was dirty; someone had just checked out of it moments before. Dirty towels all over the bathroom and water on the floor. My husband confronted the owner about the situation and told him they should offer a partial refund (or something!) given that our options were 1) don’t shower or 2) shower in a dirty room. The owner’s response was “If you cannot afford Napa, you should not be here.” We could not believe it. Aside from that, the property is in desperate need of some TLC. It’s very noisy, paint is falling off the walls and the bathrooms are very old. The only good thing was the location. It’s walking distance to downtown napa and located in a pretty neighborhood. However, I did a lot of research before choosing this property, and there are better options at a similar price. I chose this property because of the positive reviews, but I think it changed management sometime recently. I would avoid at ALL COSTS!
Christie, us1 natts romantisk resa
Cedar Gables Inn
Dåligt2,0
Was so looking forward to staying at this historic inn. Equally looking forward to the breakfast. It was horrible. No baked goods no friendly B and B ambience.
susan, us1 natts romantisk resa
Cedar Gables Inn
Enastående10,0
Nice place
Excellent location I could walk to downtown, delicious breakfast, small room but comfortable, The only thing it was the fridge sometimes make some noise at night.
Elaine, us2 nätters familjeresa

Visa alla kommentarer

Cedar Gables Inn

Stämmer inte beskrivningen av det här boendet? Meddela oss