Skip to main content.
Alla boenden i Rom, Italien
1 rum, 2 vuxna

Rome55 - Piazza di Spagna

Passar barnfamiljerDet här boendet har familjeanpassade bekvämligheter.
Via Delle Carrozze, 55, Rom, Rm, 00187, Italien

Familjevänligt boende på gångavstånd från Piazza di Spagna
  • Gratis wi-fi
  • Samla nätterDu kan samla Hotels.com™ Rewards-nätter här
Från 10 recensioner109 recensioner. Resenärers betyg på TripAdvisor.

Resenärers betyg på TripAdvisor

Stämning
Toppenstämning
Service
Fantastisk service
Faciliteter
Toppenfaciliteter
Rum
Underbart rum

Rome55 - Piazza di Spagna

från 1 713 SEK
  • Superior dubbelrum - utsikt mot staden
  • Superior dubbelrum eller tvåbäddsrum
  • Deluxe dubbelrum - utsikt mot staden - executive-våning
  • Deluxe dubbelrum eller tvåbäddsrum
  • Svit Royal - 1 kingsize-säng - utsikt mot staden

I närheten av Rome55 - Piazza di Spagna

Landmärken

  • I Centrala Rom
  • Piazza di Spagna - 1 minuters promenad
  • Via del Corso - 3 minuters promenad
  • Spanska trappan - 3 minuters promenad
  • Trevifontänen - 8 minuters promenad
  • Piazza del Popolo - 8 minuters promenad
  • Via Veneto - 9 minuters promenad
  • Villa Borghese - 10 minuters promenad

Ta dig runt

  • Rom (CIA-Ciampino) - 24 minuter med bil
  • Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) - 41 minuter med bil
  • Piazzale Flaminio station - 13 minuters promenad
  • Rome Termini station - 26 minuters promenad
  • Euclide station - 5 minuter med bil
  • Spagna station - 2 minuters promenad
  • Barberini station - 10 minuters promenad
  • Flaminio - Piazza del Popolo station - 11 minuters promenad
  • Transport från flygplatsen

Översikt

Bra att veta

Storlek

  • 5 rum

In- och utcheckning

  • Tid för incheckning 14:00-20:00
  • Utcheckningstiden är 10:30
  • Snabb in-/utcheckning
Receptionen är öppen varje dag från 09:00 till 20:00.
Om du planerar att ankomma efter 20:00 ska du kontakta hotellet minst 24 timmar i förväg med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
Flygtransfer är tillgänglig dygnet runt på begäran. Avgifter kan tillkomma. Kontakta boendet i förväg för att boka. En avgift för sen incheckning debiteras för incheckning före 13.00 eller efter 22.00.

Krävs vid incheckning

  • Kreditkorts- eller kontantbetalning av handpenning krävs

  • Statligt utfärdat id-kort med foto krävs

  • Lägsta ålder för incheckning är 18 år

Resa med andra

Barn

  • Ett barn bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar behövs.

  • Inga spjälsängar (barnsängar)

  • Barnpassning *

Djur

  • Djur ej tillåtna

Internet

  • Gratis wi-fi i allmänna utrymmen

  • Gratis wi-fi på rummen

Transport

Parkering

  • Ingen parkering

Betalningsmetoder på boendet

Övrigt

  • Rökfri fastighet
* Se det finstilta för mer information och extra kostnader

På boendet

Följer barnen med?
  • Barnpassning på rummet (tilläggsavgift)
Mat och dryck
  • Kontinental frukost (tilläggsavgift) 
  • Rumsservice (under begränsade tider)
Tjänster
  • Reception (begränsade öppettider)
  • Conciergetjänster
  • Hjälp med bokning av biljetter och guidade turer
  • Kemtvätt/tvättservice
  • Tvättmöjligheter
  • Bagageförvaring
  • Flerspråkig personal
Bekvämligheter
  • Byggt år - 1400
  • Hiss
  • Värdeförvaringsskåp i receptionen
Talade språk
  • Engelska
  • Franska
  • Italienska
  • Rumänska
  • Ryska

På rummet

Känn dig som hemma
  • Klimatreglering på rummet (luftkonditionering)
  • Luftkonditionering
  • Minibar
  • Espressobryggare
  • Tofflor
  • Strykjärn/strykbräda (på begäran)
Sov gott
  • Duntäcke
  • Mörkläggningsgardiner
  • Ljudisolerade rum
  • Memory foam-madrass
Det lilla extra
  • Individuellt inredda rum
  • Individuellt möblerade rum
Fräscha till dig
  • Regndusch
  • Gratis toalettartiklar
  • Hårtork (på begäran)
Underhållning
  • 42-tums LCD-tv
  • Tv med premium-kanaler
Håll dig uppkopplad
  • Skrivbord
  • Gratis wi-fi
Mer
  • Daglig städning
  • Värdeförvaringsskåp på rummet

Det finstilta för Rome55 - Piazza di Spagna

Kallas även

  • 55 B&B
  • Rome55 - Piazza di Spagna TownHouse
  • Rome55 - Piazza di Spagna TownHouse Rome
  • Rome55 Piazza di Spagna Condo
  • Rome 55 B&B
  • Rome 55 Hotel Rome
  • Rome 55 Condo
  • Piazza di Spagna Condo
  • Rome55 Piazza di Spagna
  • Piazza di Spagna
  • Rome55 - Piazza di Spagna Rome

Villkor

Alla gäster, även barn, måste närvara vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.

Kontanttransaktioner på boendet får inte överstiga EUR 2999.99, på grund av statliga föreskrifter. Om du vill ha mer information kan du kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna.

För transfer måste gäster kontakta boendet före ankomst på kontaktnumret som står i bokningsbekräftelsen.

Obligatoriska avgifter

Du kommer att ombes att betala följande avgifter vid in- eller utcheckning:

  • Stadsskatt: 3.50 EUR per person per natt

Tilläggsval

Sen incheckning mellan 20:00 och 12:00 kan ordnas mot en extraavgift på EUR 40

Parkering finns tillgänglig i närheten och kostar EUR 18 per per dag

Tillgång till extrasängar mot en avgift på EUR 50.0 per natt

Kontinental frukost erbjuds mot en extraavgift på EUR 13 per person (ungefärligt pris)

Barnpassning erbjuds mot tilläggsavgift

Flygplatstransport erbjuds mot en avgift på EUR 60 per fordon

Vi har inkluderat alla avgifter som boendet har uppgett. Avgifter kan dock variera beroende på till exempel vistelsens längd eller typ av enhet.

Känns det inte helt rätt?

Fortsätt söka på Rom, Italien

Senaste recensioner

Fantastiskt 8,6 Av 20 recensioner

Skäligt 4,0
No porter help. Shower area very slippery. Should not be charging this rate with reception present only half day.
Peter, hk1 natts romantisk resa
Dåligt 2,0
HORRIBLE PLACE!!!!!!
The location is windrfull' and that all!!!! we came to the hotel at 20:00 pm, thay told us that a key will be wait for us at the recaption, but no key was thier, we need to call ,and over the phone thay explain to us how to open the door. the room was small, not look as half as at the pictuers. we woke up at 7:00 am, not because we want to, becuse someone decided to start reparing and he was makeing a terrible noise. we didn't say anything. In the next morning its all start over again,terribe, terrible noise - this time we decided to complain. At the recpation thay said thay sorry about the noise and thay will give us a compensation of 140 ure, only if we will cancel the resrvation from hotel.com, we told them that we can't cancel the reservation, and thay made us write a letter to hotel.com, and said that thay will work it out with hotel.com. The next day, thay told us that hotel.com can't cancel the reservation, so we will not get the compensation thay offer us. we try to explain that the were very understunding about the noisr, and thay said that we were right to get a compensation, but if hotel. com didnt give them back the money we will not get anything. we pay full price for a horrible place with a owner that stand a lied to us, and everytime thay felt uncomfortable thay said thay dont speak english!!! The place is embarrassing!!!!!!!!
avi, ilRomantisk resa
Dåligt 2,0
Scam artists, be warned!
I have never written a negative review before, but please take this warning seriously. This was the worst hotel experience I have had in 20 years of traveling and staying at hundreds of hotels. They double booked my suite and put me in a regular room in the middle of the lobby. They treated me nicely and acted as if they cared and were willing to correct the mistake. They told me they would move me the next day and compensate me, but then said sorry it has been booked again and we will figure out how to compensate you. They also promised to give a complimentary airport shuttle upon my check out, however when I needed to check out there was nobody at the hotel and they didn’t give me my refund or have a car for me. I had to rush to find a taxi and barely made my flight. Not only did they lie and steal from me, but there were bed bugs, which they deny but I am covered in little itchy bites. This was the worst run hotel by people that only care about making their money and not keeping their word. I cannot believe that they can get away with this. Avoid this place at all cost. They know how to scam you and keep you there in order to disqualify you from receiving a refund. The worst hotel for way too much money. Stay anywhere else in Rome. Hotels.com gave a small voucher as an apology, but not nearly enough for a long term high volume customer that trusted their website and its representations.
us2 nätters resa
Enastående 10,0
Awesome place to stay
Awesome place to stay , close to everything and staff are so helpful , highly recommended
Michael, us1 natts romantisk resa
Enastående 10,0
Your first choice in Rome!
We loved Rome55 for its location (right across from Spanish Steps!) - comfort, but especially for the welcoming and helpful environment provided by the owners. We’ll be back!! Oh yea, great restaurants and shopping outside your door!
dg, caRomantisk resa

Rome55 - Piazza di Spagna

Stämmer inte beskrivningen av det här boendet? Meddela oss